Ніякого «Гаррі Поттера». Росіянам заборонили дивитися легендарні американські фільми

В Росії тепер не зможуть транслювати чимало легендарних фільмів
фото з відкритих джерел

Російські телеканали більше не зможуть транслювати велику кількість картин

Одна з найбільших компаній з виробництва фільмів та серіалів у США Warner Bros. Entertainment заборонила транслювати в Росії свої стрічки. Компанія надіслала листа з забороною холдингу «Национальная медиа группа», куди входять всі провідні російські телеканали. У повідомленні йдеться, що Warner Bros. забороняє транслювати свої роботи на території Росії.

На телеканалах скаржаться, що ліцензія малає діяти ще щонайменше 1,5 роки. Однак бібліотеки Warner Bros. з жовтня немає вже на деяких телеканалах.

В Росії тепер не зможуть транслювати чимало легендарних фільмів, зокрема «Гаррі Поттера» та багато інших популярних стрічок. Розважальний контент Warner Bros. вважається одним з найбільш перегляданих серед російських глядачів. Особливо це стосується новорічних свят, у які традиційно транслюються серії фільмів «Гаррі Поттер», а також супергеройські «Ліга справедливості», «Аквамен» та «Диво-жінка».

Нагадаємо, нещодавно РФ заборонила в'їзд до країни 100 канадійським громадянам. Серед ним опинився й актор Джим Керрі. Знаменитість з гумором відреагував на те, що потрапив до «чорного списку» РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: