Валюху із серіалу «Свати» колега звинуватив в алкоголізмі

фото з відкритих джерел

Садальський вважає, що Кравченко начхати на своїх шанувальників та колег

Зірка «Сватів» Тетяна Кравченко нещодавно потрапила до скандальної історії. ЗМІ написали, що акторка безвісти зникла. У Санкт-Петербурзі вона мала відіграти виставу, де виконує головну роль. Але на постановку не приїхала, на дзвінки не відповідала.

Режисерам терміново довелося терміново шукати заміну актрисі. Тим часом колеги акторки забили на сполох. Пропонували навіть зламати двері її помешкання в Москві, щоб зрозуміти, чи жива вона. Але від цієї ідеї відмовилися. 

Згодом з'явилися чутки, що Тетяна закрилася в квартирі і важко переживала смерть близької людини. Однак Кравченко спростувала цю інформацію, повідомивши, що відмовилася від участі у постановці через партнера Станіслава Садальського: «Я дійсно прийняла рішення не виходити з артистом Садальським на сцену в антрепризній виставі».

У Садальського інша версія: він звинуватив Кравченко в алкоголізмі, розмістивши на своїй сторінці в соцмережі її знімок з пляшкою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Станислав Садальский🎬 (@stas.sadalskiy)

«Вчинки Садальського підтвердили правильність мого рішення. Тиражування міфів про мою алкогольну залежність огидне. За весь час моєї довгої акторської кар'єри в театрі та в кіно я не зірвала жодної репетиції, жодної вистави, жодної зйомки», – відповіла актриса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Станислав Садальский🎬 (@stas.sadalskiy)

Садальський знову не став мовчати та вибирати висловлювання і порівняв колегу по сцені з маленькою дитиною. «Тетяна Едуардівна намагається вдавати, що їй 3 роки, а не 70. Що можна просто так надути губи, сісти на горщик і не вставати з нього до полудня», – написав в Інстаграм колишній колега по сцені Кравченко.

Садальський вважає, що Кравченко начхати на своїх шанувальників та колег: «Є, зрештою, партнери по сцені, на яких Тетяні Едуардівні начхати, як і на глядачів, яким вона зараз «безмежно вдячна за підтримку». Їм вона може пудрити мізки, скільки хоче. А в нашому середовищі всі чудово розуміють, що сталося».

Читайте також: Зірка «Кварталу 95» підірвав мережу пародією на рашистку Чичеріну та її новорічне привітання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: