Путініст Тарзан звернувся до Зеленського з нецензурним віршем та пошився в дурні

фото з відкритих джерел

Чоловік колишньої українки Корольової зганьбився недолугим віршем

Чоловік колишньої киянки Наташі Корольової Тарзан нецензурно відреагував на впроваджені проти нього українські санкції санкції, звернувшись до президента України Володимира Зеленського.

Російський стриптизер Сергій Глушко звернувся до Зеленського, як заведено в його убогому оточенні, назвавши його «Вовою», тому не всі підписники артиста зрозуміли, якому саме президенту адресоване послання.

Артист інтимного жанру накропав віршик: «Под санкциями нам жить не ново, в очк# себе засуньте список, Вова. Уж скоро мракобесию конец придет, тебя задушит твой же, тобою уничтоженный народ». Мабуть, росіянин чекав компліментів на своє творіння, однак щось пішло не так. «Якому Вові адресується?», «Не зрозуміла спочатку про Вову», «Народ спершу подумав про свого», «Вова» має подвійне значення», «Який Вова?! Сергій, дайте відповідь за сказане!» – пишуть недолугому поету в коментарях.

Тим часом російський виконавець Філіп Кіркоров, котрий підтримує путінську політику агресії, виклав в соцмережу ображений допис після того, як дізнався, що потрапив у список артистів, на яких накладено українські санкції. Співака так зачепила новина, що він настрочив в Інстаграм відповідь, не підбираючи розділові знаки. Також відреагувала на українські санкції колишня українка Лоліта Мілявська. Ура-патріотка теж записала відео, в якому спробувала зобразити подив з приводу почутого про санкції.

Раніше «Главком» писав, що Корольова приїхала в США до проукраїнських родичів та нарвалася на критику.

Читайте також: Єфросиніна нагадала, які дифірамби публічно співав Кіркоров Зеленському

Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: