Пропагандистка Симоньян публічно накинулася на Пугачову, назвавши її «шушерою»

фото з відкритих джерел

Російських пропадантисток разило ставлення до співачки речника Кремля

Нещодавно стало відомо, що співачка Алла Пугачова повернулася до Москви для того, щоб попрощатися зі своїм другом Валентином Юдашкіним, який помер в 59 років. На церемонії прощання виконавиця зустрілася з речником Путіна Пєсковим, який кинувся цілувати їй руки.

За інформацією російських ЗМІ, до близьких Юдашкіна під час похорону підійшов Пєсков. Прессекретар головного терориста планети кинувся цілувати руки Пугачовій. «Як ви? Я дуже радий вас бачити», – розплився в посмішці Пєсков. Що відповіла йому Пугачова, історія замовчує. Ця ситуація глибоко вразила російських пропагандисток. Маргарита Симоньян заявила, що не стерпить, якщо співачку «приймуть назад».

«Якщо цій шушері буде дозволено повернутися і як і раніше влаштовувати тут той балаган, який вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу терпіти. Знаю багатьох людей, які вчинять так само», – заявила путіністка.

Пропагандистка Симоньян публічно накинулася на Пугачову, назвавши її «шушерою» фото 1

ЇЇ колега по пропагадистському цеху, співачка Віка Циганова теж обурилася поведінкою Пескова: «Якби там був Алкін, він би теж прогнувся! Одного поля ягоди».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: