У Європі український біженець зірвав джекпот у лотерею

Біженець з України, який працює у Бельгії, отримав перемогу у лотереї
фото: ілюстративне

Молодик купив квиток купив за п'ять євро на завправці і став багатшим на півмільйона євро

Український біженець, який нині проживає на території Бельгії, виграв у лотерею півмільйона євро. Про це у понеділок, 12 червня, повідомив телеканал RTL із посиланням на представника Національної лотереї.

За наявною інформацією, джекпот зірвав молодик віком від 18 до 24 років. Уточнюється, що він приїхав до Бельгії з України лише рік тому. Джерело також повідомило, що українець живе та працює у Брюсселі, а щасливий квиток купив за п'ять євро на заправній станції.

Нагадаємо, британка виграла джекпот у розмірі £166 666 (понад $210 тис.) завдяки лотерейним білетам свого покійного чоловіка.  54-річна Леслі МакНаллі втратила свого чоловіка Гаррі у вересні 2021 року, всього через п'ять днів після того, як йому виповнилося 60 років. Після трагічної смерті мати трьох дітей продовжила грати в лотерею і виграла колосальну суму готівкою в рамках першого в історії призу Millionaire Street. Виступаючи після перемоги, вона сказала: «Я щаслива, що я виграла, і виграла сім'я. Але з відтінком смутку, тому що ми вже давно грали, а Гаррі тут немає, щоби це побачити». Це не вперше, коли сім'я виграє після смерті Гаррі – у липні минулого року вони виграли $2500. Син Алан вважає, що перемоги – це ознака того, що Гаррі все ще дбає про свою сім'ю.

Раніше стало відомо, що 62-річний житель штату Мічиган, США зірвав джек-пот у лотерею, але пропустив повідомлення та дзвінки про виграш і мало не втратив $261 тис. 

Лотерейний квиток, який купив чоловік, не виграв у першому розіграші. Однак після цього американець отримав можливість взяти участь у лотереї другого шансу. Він знав, що бере участь у новому розіграші, проте не припускав, що може стати переможцем, тому не чекав на результати.

Восьмого березня американець виграв $261 тис, однак упродовж тривалого часу не знав про це. Нарешті він помітив лист, що прийшов на його електронну пошту, з пропозицією звернутися в офіс лотереї. За словами переможця, він спершу не повірив, що виграв таку велику суму. 

Читайте також: Американець виграв у лотерею одразу шість разів: як він це зробив

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: