Принц князівства Ліхтенштейн одружився з австрійською графинею (фото)

Місцем вінчання пари стала Римо-католицька церква Благовіщення Божої Матері архієпархії Відня
фото з відкритих джерел

На урочисту церемонію приїхали аристократи з усієї Європи

Принц Ліхтенштейна Йоганн Венцель одружився з австрійською графинею Фелісітас фон Хартіг  у Відні. Про це інформує Daily Mail.

Цивільна служба відбулася в самому князівстві Ліхтенштейн, а урочиста церемонія у розкішному – в соборі Відня.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Royals Without Throne (@royals_without_throne)

Весілля не було велелюдним, але на свято приїхало сімейство Ліхтенштейн, а також принци з Люксембургу та інші представники аристократичного світу з Європи.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Royals Without Throne (@royals_without_throne)

Фелісітас була в стриманій весільній сукні від іспанського бренду Jesus Peiro.

Додамо, що 30-річний Йоганн Венцель є сином Марії Ліхтенштейнської та принца Гундакара Ліхтенштейна. Він познайомився зі своєю майбутньою дружиною ще у 2012 році. 

Фелісітас працює в Міністерстві внутрішніх справ Австрії, жінка жила в Парижі та Лісабоні, вивчала право у Відні. А принц Йоганн Венцель займався вивченням політики та економіки в Монреалі,  згодом навчався у знаменитій Королівській військовій академії у Сандхерсті у Великій Британії.

Нагадаємо, що княжий будинок Ліхтенштейна було засновано понад 300 років тому, престол успадковується тільки по чоловічій лінії. Правила князі Ліхтенштейна не змінюють, адже цінують те, що вони старші за саме князівство.

Населення крихітної держави нараховує близько 39 тисяч осіб, але княжа родина дуже велика. Тільки у правлячого князя Ганса-Адама II четверо дітей та 15 онуків. І всі вони пов'язані з монархами та аристократичними будинками Європи.

Додамо, що 28-річний спадкоємний принц Йорданії Хусейн бін Абдалла II одружився зі своєю нареченою, 29-річною саудівською архітекторкою Раджвою Аль Саїфе. Весілля відбулося в Аммані.

Читайте також: Королівське весілля в Йорданії. Принц та принцеса Уельські поділилися фотографіями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: