Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх двійнят: Поїхали в село

Олена з чоловіком мають трьох дітей
фото з відкритих джерел

Діти телеведучої разом з мамою выдпочили у «затишному хаосі»

Телеведуча та колишня зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець на своїй сторінці в Інстаграм вперше за довгий час показала своїх молодших дітей – двійнят Ваня та Катю. Зіркова мама з нащадками організували відпочинок у селі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Елена Кравец (@lennykravets)

«Вихідні в селі – це щось на дитячому. Впіймала себе на думці, що сумую за цим станом безтурботності та відчуттям затишного якогось хаосу, чогось «неприбраного»… Поїхали б зараз у село на вихідні чи у відпустку – як у дитинстві, якби була можливість? Я – точно!» –поділилася думками ведуча.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Олена Кравець на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як одна поїхала з Києва, бо звалювалася у «прірву відчаю», який «впливав на стосунки у сім’і , атмосферу в домі та взагалі на все». Артистка зізналася, як до такої несподіваної втечі поставився її чоловік.

«На початку року я попливла… Зрозуміла це не одразу, спочатку послалася на втому, але з часом стало очевидним – я не витримую, не можу впоратись з собою, кожного дня все глибше звалююсь у прірву відчаю та втрати всіх сенсів. Цей стан очікувано впливав на стосунки у сім’і , атмосферу в домі та взагалі на все, – зізнавалася Олена. – І тоді я вперше замислилася про втечу. Вперше в житті вирішила поїхати з дому без приводу. Сама. Туди, куди хочу, а не туди куди треба або хоче родина. Хотілося сховатися десь від усього світу і випасти з усіх його регістрів, пропасти з радарів. Я налагодила зв’язок з серцем та трохи розгладила душу, наповнила свої внутрішні колодязі. Повернулася ніби нова, всі помітили. Чоловік сказав, що заради таких перетворень готовий до моїх «втеч» щомісяця».

Читайте також: Мама Корольової перевзулася: розважається в Москві серед затятих путіністів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: