Британка неочікувано розбагатіла після того, як стала вдовою: цікава причина

Після трагічної смерті чоловіка, мати трьох дітей продовжила грати в лотерею
фото з відкритих джерел

Сім'я вже вдруге виграє в лотерею після трагедії

Британка виграла джекпот у розмірі £166 666 (понад $210 тис.) завдяки лотерейним білетам свого покійного чоловіка. Про це пише ladbible.com.

54-річна Леслі МакНаллі втратила свого чоловіка Гаррі у вересні 2021 року, всього через п'ять днів після того, як йому виповнилося 60 років. Після трагічної смерті мати трьох дітей продовжила грати в лотерею і виграла колосальну суму готівкою в рамках першого в історії призу Millionaire Street.

Британка неочікувано розбагатіла після того, як стала вдовою: цікава причина фото 1
фото: Народна лотерея поштових індексів

Виступаючи після перемоги, вона сказала: «Я щаслива, що я виграла, і виграла сім'я. Але з відтінком смутку, тому що ми вже давно грали, а Гаррі тут немає, щоби це побачити».

Леслі була у стосунках з Гаррі від 16 років і провела 37 років у щасливому шлюбі до його смерті. У пари троє синів: 35-річний Алан, 32-річний Метью і Стівен, якому 29 років.

МакНаллі сказала, що виграш трохи полегшить життя сім'ї, хоча він і забарвлений смутком.

«Мені погано… Я справді не знаю, як почуватися. Це багато що вирішує. Гаррі помер дуже раптово, і не було жодного плану. У моїй голові стільки емоцій. Це неймовірно та змінить життя сім'ї. Все це буде ділитися. Це допоможе мені та хлопчикам», – розповіла жінка.

Це не вперше, коли сім'я виграє після смерті Гаррі — у липні минулого року вони виграли $2500. Син Алан вважає, що перемоги – це ознака того, що Гаррі все ще дбає про свою сім'ю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: