Стало відомо, кому Пугачова продала свій знаменитий замок: там буде елітний морг

фото з відкритих джерел

Покупець каже, що жити в будинку ніхто не буде, оскільки вони з колегами вирішили зробити з нього морг для еліти

Нещодавно стало відомо, що російська співачка Алла Пугачова та її чоловік, гуморист Максим Галкін продали свій знаменитий будинок під Москвою. Тепер прояснилася його подальша доля.

Площа замку складає 3000 кв. Розмови про намір співачки та телеведучого позбутися цієї нерухомості ходили із зими 2022 року – відколи Пугачова та Галкін з дітьми залишили Росію. З покупців вони нібито хотіли отримати мільярд карбованців.

Раніше повідомлялося, що маєток зіркової пари придбав якийсь таємний підприємець, який раніше був знайомий із сім'єю Пугачової. Тим часом, якщо вірити російському шоумену Стасу Барецькому, то саме він і є той покупець. Росіянин зробив сенсаційну заяву про те, що це він купив будинок знаменитостей разом зі своїми партнерами з похоронного бізнесу. Барецький є президентом так званого «Союзу професійних ритуальних агентів».

Барецький каже, що жити в замку зоряного подружжя ніхто не буде, оскільки вони з колегами вирішили зробити з нього морг для еліти. «Також там буде крематорій та гробова майстерня», – приголомшив зізнанням шоумен. Крім того, на території особняка планують створити музей історії цвинтарної справи.

Цікаво, що щодо продажу знаменитого замку ходять суперечливі чутки. Раніше співачка та модель Ганна Калашнікова заявила, що маєток поки не продано. За її словами, Галкін не планує розлучатися із ним. Однак і її словам особливої довіри немає, бо Калашнікова не може нічого знати про родину Пугачової, бо навіть не знайома з ними. Тим часом, поки інші піаряться на гучній темі, Пугачова та Галкін нічого не коментують.  

Читайте також: Відомий блогер здав співачку Йолку: шле із Москви гроші ЗСУ

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: