За шалені гроші. Пугачова таки продала свій замок під Москвою

фото з відкритих джерел

Бізнесмен заплатив стільки, скільки хотіла зірка

Замок у підмосковному селі Грязь більше не належить родині Алли Пугачової. Співачки вдалося продати нерухомість за ту суму, на яку вона розраховувала.

Співачка виїхала з Росії наприкінці лютого минулого року. Наприкінці серпня повернулася, проте за місяць знову відлетіла до Ізраїлю. Декілька експертів стверджували, що поп-зірка займалася оформленням необхідних документів для продажу майна, що залишилося. Свій пентхаус у в Москві виконавиця переписала на онука Дені Байсарова. Саме батько юнака колись допоміг придбати артистці цю квартиру. Ще одну квартиру Алла Борисівна подарувала дочці, а дачу на Істрі – онуку Нікіті Преснякову.

Тепер стало відомо, що Пугачова остаточно залишилася без нерухомості у Росії. Замок із територією площею 212 соток продавався за мільярд рублів – і тепер має нового власника. Про це розповів продюсер Сергій Дворцов. «Була людина, не називатиму її ім'я, це відомий бізнесмен, який хотів придбати цей будинок за 700 мільйонів рублів. Але Алла Борисівна не хотіла поступатися», – зазначив він.

Потенційний покупець намагався торгуватися всю осінь, доки не з'явився ще один охочий придбати замок. Бізнесмен заплатив стільки, скільки хотіла зірка. «Він навіть був вхожий трошки до їхньої родини. Людина на сьогоднішній день вже на свою частку має даний будинок, тобто угода таки вже відбулася з Аллою Борисівною», – розповів продюсер в ефірі однієї з телепрограм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: