Галкін жорстко висміяв путіністку Доліну, яка «між надгробками повзе» по кладовищу

фото з відкритих джерел

Гуморист зі сцени висміяв російських артистів, які підтримали війну в Україні

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з Росії та публічно засуджує агресію РФ, нині гастролює містами США. У мережу потрапило відео з його концерту, який відбувся у Майямі. Під час виступу Галкін присвятив особливу увагу російським артистам, які підтримали війну в Україні.

«Молоді артисти наступають на п'яти. Я так і представив, як SHAMAN бігає і кричить: «Встанемо». Ззаду влаштувалися Гагаріна, Лазарєв, у всіх обличчя перекошені» – видав зі сцени Галкін.

Згодом артист розповів про свій начебто сон, дія відбувається у знаменитому кліпі Thriller Майкла Джексона. За словами Галкіна, він йшов цвинтарем: «І раптом хтось кричить: «Встанемо!» Руки лізуть до мене, я дивлюся, Доліна вже між надгробками повзе – страшно так. Я до церкви ломанувся. Перед вівтарем на коліна бухаюсь, бачу батюшку, він служить, але спиною до мене. Впав, кажу: «Пробач мені, Господи, що я їх усіх зображував, всіх висміював – Симоньян, Скабеєву». І за рясу його смикаю, а він раптом розвертається: «Бог пробачить, а я не пробачу. Гойда!». І це Охлобистін».

Раніше «Главком» писав, що під час виступу у Клівленді Галкін посміявся із колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова, а заразом зачепив пропагандистку Скабєєву. Скабєєва в припадку накинулася на Галкіна: їй на підмогу прибігла Симоньян.

Читайте також: Ще одна російська акторка публічно обізвала Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: