Вайкуле на концерті в Ізраїлі засвітила на сцені прапор України, та Пугачову з Галкіним – в залі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Хореограф Олена Коляденко з'явилася перед глядачами, високо тримаючи український прапор

Співачка Лайма Вайкуле, яка публічно виступає проти війни в Україні, нині гастролює з концертним туром  ізраїльськими містами. На виступі в Тель-Авіві співачка засвітила знамениту подругу з чоловіком з залі та прапор України – на сцені.

Співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін, які нині мешкають в Ізраїлі, прийшли на концерт Лайми Вайкуле. Знімками та відео їхньої появи в залі глядачі поділилися в мережі. Пара пройшла на перший ряд, публіка вітала їх оплесками та почала знімати на мобільні телефони та фотоапарати, деякі передали артистам букети квітів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Laima LV Vaikule (@laima_vaikule_official)

Лайма Вайкуле зізналася зі сцени, що дуже старалася в цей вечір гарно виступити для глядачів: «А особливо я старалася не тільки лдля вас та для себе, а й для колег, які сьогодні знаходяться в залі. Я їх дуже люблю та поважаю, бо вони найкращі артисти та справжні зірки. Я щаслива, що вони сьогодні на моєму концерті. Алла та Максим, ми вас любимо!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Laima LV Vaikule (@laima_vaikule_official)

Представляючи свою команду, яка працювала на концертним шоу, Лайма Вайкуле запросила на сцену режисерку, а також керівника Freedom Ballet Олену Коляденко. Хореограф з'явилася перед глядачами, високо тримаючи над головою український прапор. Зал прийняв це із захопленням.

Читайте також: Це була помилка. Ольга Фреймут вразила подробицями життя в Лондоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: