Загадкове зникнення Меланії: куди пропала дружина Дональда Трампа

Інсайдери стверджують, що пара, яка поселилася у Мар-А-Лаго, веде роздільне життя
фото з відкритих джерел

Між Трампом та його дружиною є договір, що включає фінансові домовленості

Поки колишній президент Дональд Трамп переживає непрості часи, пов’язані з гучним судовим процесом, його дружина Меланія знову провокує чутки про загадкове зникнення. На тлі неприємностей Трампа, розмови про те, що пара може розлучитися, лише посилюються. Про це пише The Mirror.

Меланія не стала підтримувати Дональда публічно, коли він постав на судовому слуханні. Інсайдери стверджують, що пара, яка живе у Мар-А-Лаго, веде роздільне життя, лише час від часу перетинаючись на вечерю в особняку в Палм-Біч. «Їхні шляхи майже не перетинаються», – стверджує джерело.

Меланія Трамп поводиться стримано, практично не з'являється на публіці. Місіс Трамп також стала набагато менше користуватися соціальними мережами. З болючого приводу Меланія не написала нічого. «Вона причаїлася. Не з'являлася на обідах і заходах у Мар-а-Лаго. Вона хоче бути подалі від скандалу з чоловіком, бо прагне захистити сина Беррона, якому зараз 17 років», – додало джерело.

Як і раніше, вважається, що між Дональдом і Меланією є договір, що включає фінансові домовленості. Повідомлялося, що місіс Трамп переглянула шлюбний договір, коли вони з чоловіком переїхали до Білого дому, проте конкретних доказів на підтримку цих тверджень немає.

Нагадаємо, один з пунктів звинувачень Трампа: його адвокат заплатив порноакторці Стормі Деніелс $130 тисяч, щоб вона мовчала про ймовірний роман з Дональдом. Сам Трамп завжди заперечував інформацію про стосунки, але визнав, що дозволив адвокату переказати жінці гроші «за припинення хибних звинувачень та шантажу». Однак Трампу інкримінують зовсім не те, що він заплатив актрисі. У самому факті виплати немає нічого кримінального. Проте слідство наполягає, що згодом Трамп компенсував порнозірці цю суму із коштів своєї передвиборчої кампанії. Транш було оформлено як плату судові витрати. Прокуратура вважає це фальсифікацією фінансових документів. А це вже не адміністративне порушення, а кримінальний злочин.

Якщо Дональд Трамп, який став першим екс-президентом США, проти якого порушили карну справу, нині переживає важкі часи, то Стормі Деніелс, яка фігурує у цій справі, навпаки, у виграші. Скандал з Трампом для неї став зірковим часом і заробітком.

Читайте також: Фатальна порнозірка. Хто така Стормі Деніелс, через яку Трампу загрожує в'язниця

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: