Скандал з морськими котиками в готелі «Немо». Зірковий блогер виправдався за жахливе відео

фото з відкритих джерел

Олег Машуковський стверджує, що тварини весь час гуляють готелем та вулицею

В мережі розгорівся скандал навколо одеського готелю «Немо», де клієнти комплексу нібито брали в оренду морських котиків та знімали із ними сюжети для соцмережі.

Блогер Машуковський, який має більше 5 млн підписників, теж був присутній на цих відео. Згодом він видалив весь скандальний контент, однак ролики вже розлетілися мережею. Згодом Олег Машуковський, який свого часу був суддею талант-шоу «Співають всі» записав відео, в якому пояснює свій вчинок.

«В цьому готелі прийнято, що тварини дуже часто гуляють територією та поза межею території. І коли ми їх зустріли, я запитав у тренера, чи можна зробити фото чи відео. Він сказав – так. На той момент я не бачив нічого поганого. Мені відповіла людина, яка займається цими тваринами і завжди з ними. Я навіть не думав на той момент, що це може образити людей… Я не власник цих тварин, я довірився професіоналам, які мені сказали, що це нормально, що в них в готелі це норма. Я не живодер», – заявив Машуковський.

Блогер також виклав в соцмережі ще одне відео з морськими котиками, де ті «гуляють» готелем та вулицею. Морські котики танцюють з тренером. Тварин водять кімнатами та навіть провозять їх ліфтом. За словами блогера, такі сценки можна побачити в готелі часто.

Ситуація з експлуатацією диких тварин в одеському готелі обурила багатьох українців. Після відео на їх сторінці пишуть негативні коментарі: «Ганьба, за таке поводження з тваринами!», «Як так можна? Слава Богу, що ніколи у вас не зупинялася». Утім, пізніше коментарі зі сторінки у соцмережах «Немо» зникли. На сайті дельфінарію також немає такої послуги, як взяти тварину у номер. Є лише фотосесії з тваринами, дельфінотерапія та інші.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от UAnimals (@uanimals.official)

На цю історію вже звернула увагу зоозахисна організація з порятунку та захисту бездомних тварин UAnimals. Її представники зазначили, що поведінка блогерів та керівництва готельного комплексу є жорстоким поводженням та пропагандою експлуатації тварин.

Читайте також: «Холостячка» Мішина знялася топлес та збурила мережу пікантними знімками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: