Скабєєва визвірилася на Собчак: Як смоктала срібну ложку, так і смоктатимеш

Ксенія Собчак
фото з відкритих джерел

Телеведуча Ксенія Собчак вказала колезі на помилки, та відповіла гнівним випадом

Телеведуча Ксенія Собчак на своїй сторінці в соцмрежі уїдливо висловилася про пропагандистку Ольгу Скабеєву, через помилку, яку та зробила в одному з телеефірів.

«Ну які ж тупі, боже! В ефірі шоу «60 хвилин» показали, як королева Єлизавета II годує поневолених дітей Африки та кидає їжу на землю. А дорога моя Ольга Скабеєва на це каже, мовляв, подивіться, на кадрах молода Єлизавета. Ольга, це відео знято за 27 років до народження Єлизавети. Це робота 1899 французького кінорежисера Габріеля Вейра, де показаний період протекторату Аннам – французької колонізації Індокитаю. І дві жінки на кадрах – це мати та дочка генерал-губернатора. І вони кидають гроші. Тобто там не Єлизавета, не їжа. Тупиці», – нарікнула телеведуча у своєму Telegram-каналі.

Скабєєва помстилася: присвятила Собчак цілий пост в особистому блозі.«Собчак!У будь-якій великій редакції люди роблять помилки. І в нашій теж, звісно. Але ми виправимося і рухатимемося далі. Як завжди. Впав, підвівся, витер піт із чола, побіг уперед. П'ять годин прямого ефіру щодня. Ти взагалі розумієш, як це, люба моя тамада. Так працюють репортери. Так працює найпопулярніша програма у величезній країні. Ми – журналісти. А ти як смоктала свою срібну ложку, так і смоктатимеш. Вічно», – з патрітичним надривом врізала рашистка Скабєєва.

Собчак поки ніяк не прокоментувала цей випад, але знаючи її норов, не сумніваємося, що друга серія публічного срачу не за горами.  

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: