Принц Гаррі та Меган Маркл лютують: Їх діти не отримають титулів

Гаррі та Меган провели «напружені переговори» з королем, проте вони не дали результату

Діти принца Гаррі та Меган Маркл залишаться принцом Арчі та принцесою Лілібет, але не носитимуть титули Їх Королівських Високостостей. Король Чарльз III погодився офіційно присвоїти онукам титули принца та принцеси, які вони автоматично отримали після смерті королеви Єлизавети II (носити титули принца та принцеси без спеціального указу можуть лише онуки правлячого монарха, правнуків це не стосується). Проте статусу Їх Королівських Високостостей діти принца Гаррі не отримають, що означає, що на захист поліції вони претендувати не зможуть.

Це дуже засмутило принца Гаррі та Меган Маркл – раніше герцогиня Сассекська говорила в інтерв'ю, що її найбільше непокоїть відсутність захисту для її дітей, а не сам титул. Вона навіть припустила, що її синові Арчі у титулі відмовили через колір шкіри. Джерело розповіло виданню The Sun, що принц Гаррі та Меган провели «напружені переговори» з королем, проте вони не дали результату.

Гаррі та Меган були стурбовані проблемою безпеки, а статус принца та принцеси дає їм право на певний рівень королівського захисту для їхніх дітей. За останній тиждень вони мали не одну розмову з Чарльзом III. Вони наполягали на тому, що Арчі та Лілібет мають отримати титули принца та принцеси після смерті королеви, і були дуже розсерджені через те, що так не сталося.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: