Наташа Корольова погладшала до невпізнання

Наталка Корольова
фото з відкритих джерел

Співачка, що роздулася, викликала збентеження

От такими «добрими» заголовками про співачку рясніє російська преса. Насправді пропагандистка Корольова просто поклала на публічному заході до тарілки кілька тістечок: і понеслося! «Наталя Корольова ніяк не хоче відмовлятися від ласощів. Виконавиця хіта «Жовті тюльпани» ніколи не приховувала, що веде нерівну боротьбу із зайвою вагою. Проте останнім часом артистка буквально роздулася від зайвих кілограмів, ставши просто невпізнанною», «Наталя Корольова вразила шанувальників зовнішнім виглядом. Фанати співачки обговорюють реальну зовнішність зірки естради. Гладку вокалістку зняли під час багатого застілля. Знаменитість щедро навантажила у тарілку тістечок. «Хто ця жінка, що роздулася, не вірю, що Корольова!», «Корольова, щось на себе не схожа», – зазначили збентежені фоловери.

Що тут скажеш? Колишня киянка, яка затято мовчить про війну в Україні, стараючись  довести росіянам, що вона своя, а її чоловік взагалі з трусів вискакує, емоційно розповідаючи про вдавані успіхи російської армії на фронті, так і не стали своїми в рашистській країні.  Зрадників ніде не люблять.

Раніше 49-річна Корольова запустила свій марафон для схуднення та оздоровлення. Протягом кількох тижнів вона ділилася з публікою власними секретами краси та гарного самопочуття. Жінка давно навчилася приймати себе. «Вік, цифри у паспорті – справа відносна. Головне, як почуваєшся. Я почуваюся десь на 25-30 років. Залишається тільки виглядати на такий вік!» – розповідала співачка.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: