Меган Маркл запідозрили у зраді королівської родини: виявлено мікрофон під сукнею

Меган Маркл з чоловіком
фото з відкритих джерел

На прощання з королевою Єлизаветою ІІ герцогиня прийшла з підозрілим предметом

Під час прощання з королевою Великобританії Єлизаветою II у Меган Маркл небайдужі англійці роздивилися підозрілий прямокутний предмет під сукнею. Люди запідозрили, що це записуючий пристрій. Інсайдери вважають, що Меган Маркл вкотре зрадила королівську родину і могла нібито піти на угоду з компанією Netflix, яка підготувала вихід чергового викривального матеріалу.

Ймовірно, таким чином членів королівської родини вирішили підловити в період їхньої високої моральної напруги, коли вони здатні наговорити зайвого і надто емоційно. І підкріпити цими записами інтерв'ю Меган Маркл. У мережі закликають бойкотувати майбутні проекти Netflix, пов'язані із сім'єю принца Гаррі.

Раніше «Главком» писав, що стосунки покійної королеви Єлизавети II і дружиною онука Меган Маркл складалися не найкращим чином. Навіть після смерті монарха її спадкоємець – принц Чарльз, який тепер узяв собі ім'я Карл III, попросив сина, щоб його дружини не було на похороні. Незважаючи на заборони, Меган Маркл таки прилетіла до Великобританії вшанувати пам'ять померлої королеви.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: