Лікар зіпсував обличчя вдові Кобзона: фото крупним планом

Неллі Кобзон в оточенні рашистів на відкритті памятника
фото з відкритих джерел

Обличчя Неллі Кобзон вкрилося горбами

Донедавна вдова знаменитого рашиста Йосипа Кобзона, що народився та виріс в Україні, але до самої смерті гаряче підтримував кремлівську політику, не виглядала на свої роки. Однак днями 71-річна вдова вразила зовнішністю, що змінилася.

Обличчя Неллі Кобзон вкрилося горбами. Російська преса пише, що вдова нещодавно перенесла процедуру армування, яка пройшла не зовсім вдало. Цей метод омолодження прийшов на зміну знаменитим голлівудським «золотим ниткам» – з’явилися нові матеріали, які позбавили бажаючих виглядати молодше ходити в прямому сенсі слова з дротом під шкірою. Але у випадку з дружиною Кобзона ця косметична процедура дала не тей результат, на який очікували.

На відкритті пам'ятника покійному чоловікові в Москві пенсіонерку крупним планом знімали фотографи. Кадри стали надбанням громадськості. На обличчі Неллі видно дивні нерівності. Один з пластичних хірургів підтвердив здогадки, що Кобзон перестаралася з пластикою: «Те, що ми спостерігаємо на обличчі Неллі Кобзон, дуже схоже на невдале армування нитками. Вдова співака просто стала жертвою лікарської помилки».

Лікар зазначила, що пенсіонерка має дуже астенічну особу, для якої характерна мала кількість підшкірної клітковини. За її словами, нитки мають перебувати у підшкірно-жировій клітковині: «Поверхово їх ставити не можна, інакше вони візуально помітні. Лікар, який працював з Неллі, цього не врахував. У Кобзон зроблено армування товстими нитками для створення ефекту ліфтингу, але воно виявилося не дуже вдалим».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: