Розчепірив штани, стрінгами трусить. Влад Яма оскандалися новим фото

Фото: соцмережі

Підписники артиста не оцінили його старання

Хореограф Влад Яма, який з початком повномасштабної війни з дружиною і сином виїхав до США, не перестає через океан «радувати» українців дописами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Танцюрист на своїй сторінці в Інстаграм розмістив фото із розважального телешоу «Хто зверху?», в якому свого часу брав участь. На змінку напівоголений артист лежить на прозорій дошці, яку використовують під одного з конкурсів програми. «Тримаймося!» – йдеться в підписі до світлини.

Підписники артиста не оцінили його старання. Владу пишуть: «Якщо чесно, ставився до вас добре як до земляка із Запоріжжя, але після війни сумніваюсь, що ви будете мати таку медійну популярність, як до цього. Але ви зробили свій вибір», «Це фото реально виглядає як під#об в сторону українців», «Скромніше афішуйте своє безтурботне життя», «Тримайтесь міцно. В Америці зараз, чи не найважчі часи», «Місту Умань передаєте підтримку?», «Це такий стьоб?», «Де оце поділася ваша ложечка мізків? В країні такий пи#дець твориться, а ви надумали стрінгами трусить? Ну, склав пожитки і змотав вудочки у США. Нічого страшного, ви б точно обтанцювалися на фронті. Ну звідки взялася така бляд#ська байдужість для українців? Розчіпірив ті штани, улігся на якесь скло і пишеш наї#он «тримаємось»? Владік, ми то потримаємося, де ж ми дінемся? Ми по інвалідності всі в Штати не умикнем. Но чого у вас світло горить у лисій башкі, а вдома нікого немає?».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Пізніше Яма настрочив ще один допис в Інстаграм, в якому спробував виправдатися: «Стосовно попереднього посту… Насправді дійсно буває так, що і світлина, і підпис до неї стосується в першу чергу того, хто її запостив (якщо не вказано інше). Без натяків і прихованого змісту. Дехто побачив інше. Я нікого не звинувачую, градус напруги зараз завеликий. Сподіваюся, жах скоро закінчиться. Працюємо кожен на своєму місці. Щоб жити і донатити».

Але і тут нарвався на обурливі коментарі: «В мене чоловік будівник, повинен був будувати. З ним теж письменники є. Але вони пішли захищать! А ви на своему місці танцюйте».

Читайте також: Влад Яма тоне в боргах та планував стати нардепом від Медведчука

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: