Кейт Міддлтон ляснула по сідницях принца Вільяма: відео потрапило в мережу

Кейт Міддлтон виглядала розслабленою та щасливою в компанії чоловіка
фото з відкритих джерел

Поведінка принцеси на кінопремії BAFTA здивували підданих

Кейт Міддлтон і принц Вільям, які практично ніколи не висловлюють почуття один до одного на публіці, на церемонії кінопремії BAFTA 2023 здивували всіх.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vogue (@voguemagazine)

Фотографи зафільмували момент, як Кетрін легенько поплескала принца Вільяма понизу спини під час проходу червоною килимовою доріжкою кінопремії в Лондоні. Як пише британська преса, Кейт Міддлтон виглядала розслабленою та щасливою в компанії чоловіка.

Раніше «Главком» писав, Кейт Міддлтон прийшла на церемонію BAFTA в сукні, яку вже вдягала на цю ж премію. Разом із принцом Вільямом Кейт регулярно відвідує цей захід, адже її чоловік є президентом премії. Фанати королівського подружжя гадали, чи з'являться вони цього року, оскільки минулу церемонію пропустили. Однак принц і принцеса не підвели – уся увага була прикута до них.

Для заходу принцеса Кетрін обрала білу сукню від бренду Alexander McQueen, яку вона вже вдягала на церемонію в 2019 році, тільки з невеликими модифікаціями. Замість блискучого декору плече прикрашав бант, а яскравим акцентом образа стали довгі оперні рукавички. Також треба звернути увагу на прикраси – це сережки ZARA вартістю 18 фунтів.

Читайте також: Співачка Адель відмовилася виступати на коронації Чарльза III: реакція короля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: