Продюсер Ясинський зізнався, як Jerry Heil йшла від нього: Висновки я зробив

Михайло Ясинський: Це був не дуже приємний момент
фото з відкритих джерел

Продюсер Михайло Ясинський прокоментував припинення співпраці із Jerry Heil

На початку вересня стало відомо, що Jerry Heil припинила роботу із компанією Secret Service, яка опікується багатьма відомими українськими зірками. Засновник Secret Service Михайло Ясинський прокоментував розрив зі співачкою на YouТube-каналі Go West.

Ясинський заявив, що зараз артистка, скоріш за все, співпрацює з українським музичним лейблом Enko. Він зазначив, що свого часу сам допоміг їй налагодити взаємини із засновником лейблу Іваном Клименком. «Ви полюбовно розійшлися?» – запитав у продюсера журналіст.

«Ми полюбовно не сходимося, ми полюбовно не розходимося, – сказав Ясинський. – Є жінки, які у складний момент підтримують, а є, які у складний момент ідуть. Вона відноситься до одного із цих типів. Моє завдання – щоб це було не болісно для людей, які з нею працювали. Але скажу, що для дівчат, які були навколо неї, це був не дуже приємний момент. Висновки я зробив, дівчата наші зробили якісь висновки. Для мене нічого нового в цьому немає», – наголосив продюсер.

Нагадаємо, про те, що йде від продюсера, співачка Jerry Heil (справжнє ім'я Яна Шемаєва) заявила на своїй сторінці в соцмережі. З початком війни в Україні виконавиця розірвала контракт із Secret Service після трьох років співпраці.

«Хто запустив цей тренд на розлучення та чому його підтримали майже всі мої знайомі, я не знаю. Але про всяк випадок, щоб не вибиватися з маси, я теж вирішила припинити стосунки… Після цього рішення потрібно було вирішити лише одне – з ким. Хлопця в мене не було. Тому ще півроку тому ми припинили співпрацю з компанією Secret Service – агентством, яке забезпечувало мені піар, концертні та інші послуги. Такий ліричний вступ. А якщо по суті, то я дуже вдячна команді за майже три спільних роки! Я якось розповідала, що саме Михайло Ясинський колись пророчо порадив мені спробувати себе в Берклі – і ось я тут! Я буду неймовірно вдячна все життя!»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: