Рашистка Шукшина напала на Пугачову: Нам не потрібна свобода

Алла Пугачова
фото з відкритих джерел

Ура-патріотка заявила, що якби співачка народилася сьогодні, не стала б такою знаменитою

Російські артисти-пропагандисти продовжують робити публічні заяви з проводу повернення в Росію співачки Алли Пугачової, яка виїхала з початком агресії РФ в Україні, за кордон. Рашистка Марія Шукшина, яка раніше закликала росіян писати доноси на тих, хто слухає українські пісні, тепер вирішила нагадати про себе в інших спосіб: взялася за Пугачову.

В одному з телеефірів ура-патріотка заявила, що якби Алла Борисівна народилася сьогодні, не стала б такою знаменитою. «У Пугачової ж досить прості батьки. Вона жила б у малогабаритній квартирі, куди не містилося б піаніно. За уроки довелося б платити, тому що багато нормальних педагогів тікають з бюджетних установ і заробляють приватними заняттями», – каже Шукшина.

Шукшина заявила, що за часів СРСР пісні були всі під наглядом влади, тому їх активніше слухали громадяни, оскільки не було нічого забороненого. Вона нагадала, що Пугачова часів СРСР співала «прекрасні сонети Шекспіра». «Чудова пісня була з «Іронії долі, або З легкою парою!». Приголомшливі композиції», – продовжила любителька Кремля. А після розвалу Союзу дружина Максима Галкіна почала виконувати інші хіти, вважає Шукшина. «З'явилася свобода – виникли пісні в дусі «Зайчик моя, я твій… тазик» і так далі. Проявила себе вільною особистістю і почала робити те, що хоче? Це в мінус їй. Я, як і всі російські люди, полюбила її за ті пісні, а не за такий ширпотреб», – розпинається акторка.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: