Стівен Кінг гаряче підтримав наступ ЗСУ: Українці надирають дупу

Стівен Кінг
фото з відкритих джерел

Письменник ще на початку анресії передбачив кінець війни, яку Росія веде проти України

Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг, не підбираючи слова, підтримав дії ЗСУ на Сході та Півдні України. Про це він написав у своєму твітері. «Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!» – йдеться у дописі.

Треба сказати, що це не перший твіт знаменитості в підтримку України. Раніше Кінг на своїй сторінці в соцмережі опублікував пост, у якому висловився про дії рашисткої армії проти України. «Російські удари на українські цивільні об'єкти є терактами. Слава Україні!» – написав відомий у всьому світі літератор. «Стівен, росіяни гірші за будь-якого монстра з ваших романів», – відповіли йому в Twitter із нашого Міністерства оборони.

Раніше Главком писав, що Стівен Кінг написав, що президенту РФ Путіну не можна більше залишатися на посаді. Його руйнівна діяльність загрожує смертю всьому людству. «Путіну треба піти, доки він не вбив усіх нас. Так чи інакше», – написав літератор у соцмережі. Ще раніше він у саркастичній формі звернувся до Путіна. «Продовжуй, Владе. Україна спустошить твою скарбницю і знекровить вас», – передбачив Кінг кінець війни, яку Росія веде проти України.

Читайте також:

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: