На Останкіно з'явилося нове послання для Пугачової: «Алла, де чоловіка про...?» (відео)

Пугачова з чоловіком
фото з відкритих джерел

Антивоєнна позиція зіркового подружжя настільки розлютила путіністів, що вони знову спробували публічно зачепити Пугачову

Російська співачка Алла Пугачова нещодавно заявила про своє повернення до Росії. Її діти Ліза та Гаррі вже повернулися до навчання, а сама артистка в поле зору ЗМІ потрапила вже кілька разів: під час відвідин магазину свого друга та на похороні Михайла Горбачова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Свиридов (@sviridovmedia)

Повернення Алли Пугачової до Росії викликало хвилю критики на її адресу з боку пропагандистів. Спочатку на неї напав Соловйов, згодом – Михалков, але Алла Борисівна не розгубилася і рішуче дала відсіч. Але антивоєнна позиція зіркового подружжя настільки розлютила путіністів, що вони знову спробували публічно зачепити Пугачову. У центрі Москви, на стіні телецентру «Останкіно» з'явилося світлове звернення до співачки. «Алла, де чоловіка про#бала?» – було написано на будівлі. В травні на Останкіно невідомі уже писали послання для Пугачової. Тоді стало відомо, що Алла Пугачова з Максимом Галкіним та дітьми виїхала до Ізраїлю. У ньому також містилася ненормативна лексика: «Алло, добре, що ти втекла. Алло, ти давно тут усіх за#бала!».

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: