Британці в люті через слова Меган Маркл про Єлизавету II: Краще б нічого не говорила!

Один час у Меган складалися непогані стосунки з королевою
фото з відкритих джерел

Королева Єлизавета вчора пішла з життя

Меган Маркл, яка стала ізгоєм у королівській родині, так і не приїхала разом із чоловіком Гаррі до будинку Єлизавети II, яка вчора пішла з життя. Натомість герцогиня Сассекська залишила зворушливе послання на своєму сайті Archewell, присвячене королеві.

Після невтішних одкровень про родичів Меган зіткнулася з жорстким цькуванням з боку багатьох британців. Ось і зараз шанувальники королівської родини не сприймають співчуття від Маркл. «На згадку про Її Величність Королеву Єлизавету II», – таке послання з'явилося на благодійному сайті Меган Маркл та принца Гаррі. 

Шанувальники королівської родини вважають, що брюнетка лицемірить. «Краще б нічого не говорила!»; «Яке лицемірство!»; «Змусила королеву переживати своїми витівками, а тепер співчуває. Не вірю актрисі!» – обурюються деякі користувачі мережі.

Тим часом, принц Гаррі не встиг попрощатися з королевою Єлизаветою II перед її смертю. Хоча він був у Великій Британії разом зі своєю дружиною, він приїхав до Балморалу надто пізно: коли королівська родина повідомила про смерть королеви, перебував на борту літака на шляху до Шотландії. Як повідомили ЗМІ, його «серце розбите». Низка видань опублікувала фото засмученого принца Гаррі в машині в аеропорту. Меган Маркл з ним не було – до Шотландії принц Гаррі вирушив один.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: