Путінський блазень Газманов через санкції залишився без двох квартир в Європі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Влада Італії «заморозила» його нерухомість, а в Латвії ніхто не хоче купувати його квартиру

Російський співак Олег Газманов, який публічно підтримує війну, яку Росія розв'язала на території України та їздить з пропагандистськими виступами по окупованих українських територіях, вже має через це проблеми. Газманов через санкції втратив дві квартири – в Італії та Латвії.

Про це путінський блазень розповів в інтерв'ю російській пропагандистці  Олені Жигаловій. Газманов мав нерухомість в Латвії та Італії. В останній країні артист придбав нерухомість 15 років тому. За словами путініста, любив туди приїжджати на відпочинок. Нині він цього зробити не може.

Газманов заявив, що влада Італії «заморозила» його нерухомість, хоча «в законодавстві цієї країни таке поняття відсутнє». Керівництво країни припускає, що артист продасть свою квартиру, а отримані кошти направить на підтримку війни в Україні. Тим часом артиста змушують платити комунальні послуги за закордонні квартири. Якщо він цього не робитиме, то у нього будуть проблеми із законом.

Квартиру в Латвії рашист не може продати з іншої причини – ніхто не хоче купувати його житло. «Через те, що ми всі звідти поїхали, квартира не під наглядом, тому зараз стала коштувати втричі дешевшою. Але навіть за ці гроші її ніхто не хоче дивитися», – бідкається виконавець.

Читайте також: Газманов заклеїв назву Prada на своїй куртці для виступу у «Лужниках»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: