Російський актор оприлюднив безглуздий фрагмент промови Путіна

фото з відкритих джерел

Путініст Садальський часто хвалить кремлівського агресора, але нині щось пішло не так

Російський актор Станіслав Садальський, який публічно підтримує війну в Україні та часто вихваляє в соцмережах Путіна, на своїй сторінці в Інстаграм, критично відгукнувся на один з фрагментів його вчорашньої промови до Ради Федерації.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Станислав Садальский🎬 (@stas.sadalskiy)

Артист написав, що журналісти після виступу Путіна запитали в нього, що найбільше запамʼяталося з промови. Садальський відповів, що його розсмішила заява диктатора про олігархів, у яких через санкції відібрали статки за кордоном, адже саме такі люди й слухали його звернення в залі на правах еліти Росії.

«Там, де президент сказав, що попереджав олігархів не купувати палаци, яхти за кордоном, – це було дуже смішно, бо кожен третій, хто сидить у залі, тоді не прислухався до слів Путіна», – написав актор.

Тим часом російський співак Микола Расторгуєв, який входить до Громадської ради при Міноборони РФ і активно підтримує війну в Україні, зізнався, що скривджений, адже всі забули про його день народження. Журналісти не привітали лідера гурту «Любе» через послання Путіна. Рашист Расторгуєв 21 лютого відзначив 66-річчя. Йому неодноразово телефонували журналісти, але приводом стало не особисте свято артиста, а послання кремлівського агресора.

Читайте також: Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: