Ніхто не хоче дивитися. Рашист Газманов не може продати свою квартиру у Латвії

Апартаменти щомісяця завдають співаку збитків
фото з відкритих джерел

Путініст спішно залишив житло через санкції

Російський співак Олег Газманов, який публічно підтримує війну, яку Росія розв'язала на території України та їздить з пропагандистськими виступами по окупованим українським територіям, вже має через це проблеми. Виконавець не може продати свою нерухомість у Латвії.

Квартиру в одній з країн Балтії путініст придбав багато років тому. А в 2014 році, коли  артисту заборонили в'їзд до країни, він спішно залишив житло. Тим часом апартаменти щомісяця завдають співаку збитків. Він не здає житло, при цьому продовжує сплачувати за комунальні послуги та податки. Продати квартиру Газманову не вдається.

«Через те, що ми всі звідти поїхали, квартира зараз стала коштувати втричі дешевшою. Але навіть за ці гроші її ніхто не хоче дивитися», – бідкається виконавець.

Співак додає, що навіть не встиг забрати з помешкання пам'ятні речі. Історія із забороною в'їзду відбулася дуже несподівано. «Там на кухні залишилася пляшка хорошого алкоголю 1951 року випуску. Треба буде попросити когось із лояльних латишів, щоби мені її привезли», – жаліється рашист.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: