Організатори весілля сина Бекхема подали до суду на наречену

Брукліна Бекхема організатори весілля описують як «ідеального джентльмена»
фото з відкритих джерел

За словами організаторів, скандалами супроводжувалося обговорення кожної деталі церемонії

Організатори гучного весілля Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц, Ніколь Брагін та Аріанна Гріхальб, подали зустрічний позов до батька Ніколи, мільярдера Нельсона Пельтца, який раніше звинуватив жінок у некомпетентності і зажадав через суд повернути йому депозит у розмірі 159 тисяч. Про це повідомляє Daily Mail.

Також організатори подали до суду на Ніколу, її маму Клаудію та весільного дизайнера Ріші Пателя, вимагаючи відшкодувати збитки у розмірі близько 49 тисяч доларів, не рахуючи витрат, які можуть становити сотні тисяч доларів.

Нельсон Пельтц найняв Брагін та Гріхальб після розірвання співпраці з іконою весільної індустрії Престоном Бейлі, який працював над урочистістю Миколи та Брукліна близько року. Контракт із відомим організатором весіль був розірваний за взаємною згодою, нібито через його перевантажений графік. Брагін і Гріхальб взялися завершити роботу, проте незабаром були звільнені, як запевняє Нельсон Пельтц, через їхню «некомпетентність».

Однак, згідно з 188-сторінковим позовом організаторів, причина полягала в іншому. По-перше, хоча весілля мало відбутися всього через кілька тижнів, їм потрібно було зробити ще дуже багато, від затвердження списку гостей до вибору музичного супроводу, замовлення торта та домовленостей з фотографом, стилістом та візажистом. При цьому додзвонитися до «дуже зайнятої»  нареченої було практично неможливо, через що вся підготовка до весілля перетворилася на справжній хаос. Брагін і Гріхальб доводилося працювати по 17 годин на день, щоб задовольняти нескінченні запити клієнтів.

За словами організаторів, скандалами супроводжувалося обговорення кожної деталі, бо Нікола весь час була чимось незадоволена. Так, вона принципово відмовлялася заходити в додаток, де гості підтверджували присутність на урочистості, і в досить грубій формі вимагала, щоб повний список надали їй «стародавньо» в текстовому повідомленні або електронною поштою. Вона скаржилася на «недостатньо білі» квіти та вимагала освітлення на афтепаті у певних відтінках «персикового, абрикосового та блідо-рожевого». У музичному ансамблі, який мав виступати на весіллі, вона обрала одного учасника, що сподобався, і наполягла, щоб навколо нього зібрали новий гурт. Не церемонячись, вона попросила звільнити обслуговуючий персонал, найнятий попереднім організатором, сказавши просто: «Я їх ненавиджу».

Примітно, що Брукліна Бекхема Брагін і Гріхальб описують як «ідеального джентльмена», який завжди хвалив їх за докладені зусилля. При цьому в організації він практично не брав участі.

Про батька та матір Ніколи організатори відгукуються інакше. За їхніми словами, Нельсон Пельтц – мільярдер-задира, який навіть не пояснив, чому звільнив Ніколь і Аріанну. Він лише сказав: «Аріанно, я не хочу нічого з тобою обговорювати. Очевидно, що нічого не вийде. Мої люди тобі подзвонять, а мені такі розмови не подобаються». Якоїсь миті мільярдер навіть хотів скасувати весілля і назвав його «балаганом», але його переконала дружина, яка благала «не руйнувати кар'єру дочки».

Щоб зайвий раз не засмучувати чоловіка, Клаудія навіть приховала від нього додаткові витрати на послуги візажиста та стиліста по волоссю. Вона пояснила, що якщо Нельсон дізнається, скільки було витрачено грошей, то «розлютується і вб'є її».

Ще одна цікава деталь полягає в тому, що Нікола та Клаудія дуже не хотіли, щоб про проколи під час підготовки до урочистостей дізналася мама нареченого, Вікторія Бекхем. Вони обидві наполягали, щоб Вікторії не повідомляли про будь-які помилки.

Читайте також: Дзідзьо показав жінку, якій найчастіше телефонує під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: