Співачка Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого Героя України (щемливе відео)

Скріншот відео
Фото: ТСН

Комбат Андрій Верхогляд героїчно загинув у бою з російськими окупантами

Співачка Надя Дорофєєва виконала останню волю комбата 72-ї бригади Андрія Верхогляда. Виконавиця взяла участь у врученні посмертно захиснику звання підполковника. Про незвичайну церемонію розповіли в сюжеті на каналі «1+1».

Командир батальйону 72-ї бригади Андрій Верхогляд героїчно загинув у бою з російськими окупантами в районі Світлодарська 22 червня 2022 року. Він був кавалером двох орденів Богдана Хмельницького, мав громадську відзнаку «Народний герой України».

Чоловік був великим жартівником і ходив у бій із піснею «Горит моя душа» Наді Дорофєєвої. «Є в нас на війні одна штука. Намічається бій, колона йде, ми дивимося кліп Наді Дорофєєвої «Горит». «Горит русня», воно під це підходило. Послухали «Горит» – і бій буде класний, все буде чітко», – переказує слова офіцера його дружина Марина, з якою той познайомився на фронті. 

Андрій Верхогляд за життя часто жартував, що наступне військове звання йому вручатиме Дорофєєва. У січні герою посмертно надали звання підполковника. Дорофєєва на запрошення дружини Верхогляда приїхала до рідного міста бійця Звягеля, де його було поховано. Там, у родинному колі – з мамою, дружиною, та маленькою дочкою – і відбулася церемонія вручення погонів.

Читайте також: Серіал «Слуга народу» по-польськи: що відомо про їхнього Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: