Онука Чарлі Чапліна несподівано виступила на захист Росії

Акторка з мамою та фігурою легендарного діда
фото з відкритих джерел

На тлі терористичної війни в Україні акторка висловила припущення, що «ідеологічну війну» з Росією потрібно закінчити

Іспано-британська актриса Уна Чаплін, котра є онукою коміка Чарлі Чапліна, заявила про необхідність миру з Росією Її слова цитує видання Independent.

Так, говорячи про свою роль у шпигунській картині «Держсмена», в якій негативними героями є росіяни, акторка побідкалася: «Я так втомилася від того, що росіяни – погані хлопці. Я навіть не можу описати. Чи може хтось придумати кращий стереотип, з яким можна було б працювати?».

На тлі терористичної війни в Україні акторка наважилася висловити припущення, що «ідеологічну війну» з Росією потрібно закінчити: «Буде чудово, коли ідеологічна війна, яку ми ведемо з Росією, залишиться у минулому».

Російські ЗМІ відразу замайоріли заголовками накшталт «Внучка Чарлі Чапліна виступила за припинення «ідеологічної війни» з Москвою».

Уна Чаплін –  дочка артистки Джеральдини Чаплін та онука Чарлі Чапліна. Почала акторську кар'єру в 2007 році, з 2012 по 2013 грала в серіалі «Гра престолів», її фільмографія налічує кілька десятків робіт, в тому числі у картинах «Чорне дзеркало» та «Шерлок». Одним із крайніх проєктів акторки став серіал «Зрада» від Netflix про любовний трикутник, МІ-6 та російських шпигунів.

Читайте також: Ані Лорак запросили виступити в київському метро

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: