Співачка Руслана зізналася, що робить у США

Руслана: Зустрічі з дітьми завжди особливі
фото з відкритих джерел

Руслана Лижичко також розповіла, що її вразило під час однієї з зустрічей

Співачка Руслана Лижичко, яка свого часу принесла Україні перемогу на «Євробаченні», на своїй сторінці в соцмережі поділилася враженнями від поїздки в США.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

«У Далласі у католицькій школі St. Rita Catholic School діти провели молитву за Україну. На запрошення викладачів школи я долучилася до цієї меси. Я зачитала авторську молитву «За Україну, Мир та Спокій» (англ. мовою) та заспівала акапельно авторську версію «Отче Наш», – написала виконавиця.

Співачка також розповіла, що її дуже вразило під час цієї зустрічі: «Я була вражена, як американські діти щиро моляться за Україну, як світяться в цей момент їх очі і наповнені любов’ю до України їх серця. Вони вірять у нашу перемогу. Вони захоплюються Україною. Я безмежно вдячна всім, завдяки кому ця зустріч стала можливою. Зустріч з цими дітьми подарувала мені одні з найсильніших вражень у моєму житті. Це додало мені сил».

«Дякую всій українській громаді Техасу і, зокрем, Далласу за те, що ми повертаємося до України з необхідною допомогою. Ми не можемо розголошувати деталі, що саме і куди ми повеземо, але можу сказати, що це саме та довгоочікувана енергія, яка вкрай необхідна в найгарячіших крапках нашого протистояння і боротьбі», – додала співачка.

Раніше «Главком» писав, що співачка поділилася трагічною звісткою: повідомила, що не стало відомої журналістки й поетеси Оксани Максимишин-Корабель, котра написала присвяченого Героям Небесної Сотні вірша «Мамо, не плач. Я повернусь весною». Їй було 54 роки. Руслана опублікувала кілька знімків з поетесою та відео, на якому вона під час Революції Гідності у центрі Києва виконує вірш, який приніс Оксані популярність.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: