Співачка Jerry Heil поділилася невтішними прогнозами лікарів

Щоб якось розраджувати себе, артистка ділиться емоціями з шанувальниками
фото з відкритих джерел

Виконавиця каже, що біль після падіння в триметрову оркестрову яму буде дошкуляти ще якийсь час

Співачка Jerry Heil, яку минулого тижня госпіталізували до однієї з тернопільских лікарень через те, що виконавиця під час концерту впала в оркестрову яму, поділилася прогнозами лікарів щодо її одужання.

Яна каже, що за прогнозами медиків, біль після падіння в триметрову прірву буде дошкуляти до трьох місяців. Щоб якось розраджувати себе, артистка багато жартує та ділиться емоціями з шанувальниками. Про це вона розповіла ведучим шоу «Сніданок з 1+1».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jerry Heil (@thejerryheil)

«Це болісна штука. Мабуть, тому я так віджартовуюсь. Сказали, що болітиме до трьох місяців. Декілька тижнів загоюватиметься. Ще не зрослося, – розповідає артистка про своє зламане ребро. – Виписатися можна ледь не сьогодні, але потрібно бути під наглядом лікарів. У мене крутиться голова, коли я встаю і сідаю. Сама я цього зробити не можу».

Раніше «Главком» писав, що Jerry Heil опублікувала відео з моментом падіння.

«Народ, я вже прийшла до тями, у мене все настільки добре, наскільки це можливо, бо за таких умов отримати лише струс та перелом ребра – це чудо. Для мене це додатковий знак, що проживати треба кожну хвилиночку свого життя. І під ноги дивитися. На відео видно, як впевнено я ступаю в пустоту. Пам‘ятаю, як мені здавалося, що я бачу там підлогу. Далі нічого не пам’ятаю. Не могла навіть згадати ім’я асистентки. Сподіваюся, це стане поштовхом до нових пісень», – пожартувала артистка.

Читайте також: Хворий на рак Пеле попрощався з родиною

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: