Як можна бути такою пофігісткою? Ксенію Мішину розкритикували через знімок з Бельгії

Артистці прилетіло за світлину
фото з відкритих джерел

Акторка приїхала за кордон на прем'єру картини, в якій знімалася

Відома акторка та головна героїня одного з сезонів «Холостячки» Ксенія Мішина, перебуваючи за кордоном, виклала в соцмережі радісне фото, яке підписала: «Щастя – це так просто». І отримала у відповідь гору критики.

Мішина сфотографувалася на тлі Кафедрального собору в бельгійському Антверпені. В цій країні акторка якийсь час знімалася в серіалі «Fair Trade 2» та приїхала на прем'єру картини.

В коментарях шанувальники пишуть артистці, в чому, на їх погляд, справжнє щастя: «Війна нам показала, що найбільше щастя це, коли поруч рідні живі та здорові, і в тебе є можливість їх обійняти», «Це просто, коли ти не живеш 24/7 в телеграм! Коли твої батьки в Україні, а ти заради безпеки дітей у Польщі! Але щастя, напевне, це те, що ти живий! Дай Бог Україні миру!», «Війна, смерть… Захисники та воїни України щомиті віддають життя за ваше щастя», «Коли батько мого сина на три дні приїхав додому у відпустку з війни, той був щасливим».

Під дописом артистки чимало негативних коментарів: «Як можна таке говорити, коли в Україні гинуть люди? А у вас «це щастя» та «так просто»? Хоч би мовчали вже й не викладали, як ви щасливі. Навіть біженці з України, які в Європі, не щасливі. Вони чекають на закінчення війни, щоб повернутися додому. А що говорити про тих людей, які в Україні, які на фронті, які загинули від ворожих ракет? А вам просто бути щасливою? Як можна бути такою пофігісткою?», «Щастя – перемога України. Зникнення Росії з політичної карти. Я теж в Бельгії, але жодного спокійного дня – коли ризикують, гинуть ті, кого зннаєш, цінуєш, поважаєш, любиш. Коли кожний вільний цент не знаєш, кому перерахувати – на армію чи на покинутих і голодних тварин. Все інше – фігня. Щастя – це не відклячена в камеру срака, не вечірній мейк з самого ранку, не кігті, по яких одразу розуміють, з якої країни фіфа. Тьху, на таке щастя!», «Дуже добре, що у тебе є можливість виїхати за кордон, і бути там щасливою. Але, прошу, не викладай більще таких фото. Залиш для свого альбому», «У тебе в країні війна, а ти радієш у Бельгії», «Просто егоїзм! Немає совісті у людини, але така сутність акторів, вони готові за славу продати все», «А можна почекати з щастям та радістю, бо це якесь знущання над народом України».

«Сенс цього поста від Ксенії, думаю не про розваги чи безтурботність в той час, коли в твоїй країні війна. А про те, що треба цінувати кожний день свого життя, радуватись дрібницям, цінувати маленькі радощі, наскільки це можливо в теперішній час. Треба жити, радіти незважаючи на всі труднощі сьогодення – адже ми живі! Завдяки нашим ЗСУ, нашому народові, допомозі всього світу! Не треба забувати за щоденну відповідальність кожного громадянина допомагати, хто чим може. Але жити і радіти маленьким дрібничкам. Ми обов’язково переможемо – і тоді всі разом відчуємо повноцінне щастя», – ще один коментар під дописом Ксенії.  

Читайте також: Кума президента розповіла, як насправді Олена Зеленська ставиться до Володимира

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: