Кума президента розповіла, як насправді Олена Зеленська ставиться до Володимира

Кравець про Зеленську: Вона сама не уявляла, як зможе розкритися
фото з відкритих джерел

Олена Кравець розповіла, якою буває перша леді, коли вимкнені камери

Телеведуча Олена Кравець, близька подруга та кума Зеленських, до ювілею Олени, який та святкувала вчора, дала інтерв’ю телеканалу «1+1», в якому відверто розповіла про своїх друзів.

Характеризуючи коротко Зеленську, Кравець перераховує її риси: «Витонченість, мудрість, внутрішній спокій. Вона глибша, ніж здається. Погляд, зваженість у думках, словах, ділова стриманість – це все вона. Але та потужність, з якою вона промовляє важливі слова та енергія, яку транслює – це вже інша історія. Навіть вона сама не уявляла, як може реалізуватися, як розкритися. І якою силою наділена. Для її природи, її натури – це був виклик».

Олена Кравець згадала про роботу Зеленських в «Кварталі», як сценаристів: «Володимир жартував частіше, Олена – розумніше. В неї дуже тонкі жарти. В звичайному житті – дуже багато читає. Якісь репетиції чи виїзди – завжди поряд чашка та книжка».

Телеведуча зізнається, що спостерігаючи за стосунками Зеленських, їй час від часу здавалося, що так не буває: «Вона завжди підтримувала Володимира, він дуже ніжно ставиться до неї. Мені взагалі здавалося, що так не буває. Вона сімейна людина: діти, вечері, смачно готує дуже».

«Я внутрішньо тримаю її за руку. Багато чого хотілося сказати: де беруться сили? чи є в неї хоча б декілька хвилин наодинці? Я знаю, як для неї це важливо», – додала Кравець.

Читайте також: День народження першої леді: цікаві факти з життя Зеленської 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: