Пташка з «Азовсталі» зіткнулася зі звинуваченнями там, де не очікувала

Катерина Поліщук: Так, я не політик, медик чи військова
фото з відкритих джерел

Катерина Поліщук розповіла, за що її критикують деякі українці

Захисниця, парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка, яка пройшла російський полон, нині активно допомагає у роботі з поверненням полонених. Проте саме за свою волонтерську роботу дівчина часом і отримує претензії. Однак з гідністю дає відсіч хейтерам. Про це захисниця «Азовсталі» розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Катерина згадала конкретний приклад, за що її критикують деякі українці: «Мене запитали: «Дипломатичні поїздки? Хіба ти дипломат? Не позорся». Так я й не військова, не медик, не психолог, не мотиватор, як і десятки, сотні тисяч наших хлопців та дівчат, які до 24.02 (хтось до 2014) були інженерами, вчителями, електриками, водіями, виховательками, швеями, продавцями, винахідниками, артистами, бухгалтерами… Але взяли до рук зброю, медичний рюкзак, кермо евакуаційної машини, мапу, рацію і пішли захищати також і тих, хто може й вчився на дипломатів, і тих, хто не вчився, але важкою щоденною працею здобувають для України зброю, техніку, добиваються обмінів українських військовополонених та санкцій для ворога».

«Так, я не політик, медик чи військова. За освітою я – музикант. Я жінка. Я теж залюбки оберігала би домашній вогонь. Та мій дім руйнують, а вогонь… За кров’ю – українка. За долею – воїн. На ймення Пташка», – додала Катерина.

Нагадаємо, парамедикиня Катерина Поліщук з позивним Пташка стала відомою навесні цього року, коли у соцмережах з'явилося відео з її участю, зняте у підвалах «Азовсталі». Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася в полоні в окупантів. Дівчина була звільнена з полону 21 вересня.

Читайте також: Влад Яма в США продає побачення з собою: втрутилася дружина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: