Подруга Роналду зізналася, що пережила три викидні перед трагічною смертю сина

Вперше після трагедії: Роналду опублікував сімейне фото з усіма своїми п'ятьма дітьми
фото з відкритих джерел

Джорджіна Родрігес розповіла, як важко перенесла втрату новонародженого сина

Цивільна дружина португальського футболіста Кріштіану Роналду Джорджіна Родрігес у реаліті-шоу «Я – Джорджина» розповіла про викидні, які вона пережила. Про це повідомляє іспанська онлайн-газета El Espanol.

За словами Джорджини, вона та Кріштіану завжди мріяли про кількох спільних дітей, але шлях пари до цього був непростим. Після народження доньки Алани Родрігес тричі вагітніла та втрачала дітей.

Незважаючи ні на що Джорджина не впадала у відчай і продовжувала спроби. Зрештою, вона завагітніла близнюками і виносила їх, але сталася нова трагедія – під час пологів один із близнюків, хлопчик, помер. Родрігес важко переживала втрату сина, якого пара назвала Енджелом, і не змогла відразу ж розповісти про те, що сталося іншим дітям. Модель разом із Кріштіану виховує його трьох старших дітей – двійнят Єву та Матео та сина Кріштіану-молодшого.

«У мене все ще був великий живіт, і я сказала їм, що Енджел народиться пізніше», – поділилася Джорджіна. Через деякий час Кріштіану відкрив дітям правду, сказавши, що їхній братик «вирушив до раю». На щастя, дівчинка, що вижила, народилася здоровою, пара назвала її Беллою Есмеральдою.

Читайте також: Супермодель Ешлі Грем вразила одкровенням: заради неї чоловік наважився на стерилізацію

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: