25-річний соліст популярної групи скоїв самогубство

фото з відкритих джерел

Учасники колективу забили на сполох, коли Мун Бін 19 квітня не прийшов на репетицію

У Південній Кореї чергове самогубство кумиру шоу-бізнесу. Соліст популярного гурту ASTRO Мун Бін наклав на себе руки у 25 років.

 

Інформацію про це підтвердили представники лейбла ASTRO Fantagio, до якого входить популярний бойз-бенд ASTRO. «Мун Бін відійшов від нас і став зіркою на небі. Ми глибоко сумуємо у зв'язку з його шокуючою смертю разом із його сім'єю, натовпами шанувальників та колегами-артистами», – йдеться в офіційній заяві.

Учасники колективу забили на сполох, коли Мун Бін 19 квітня не прийшов на репетицію. Двері в квартирі ніхто не відчиняв, їх довелося зламувати. На тілі хлопця не знайшли слідів насильницької смерті. За попередньою версією слідства, молодик покінчив життя самогубством. Батьки Мун Біна оголосили, що проведуть похорон у приватному порядку у присутності вузького кола близьких родичів, друзів та колег.

За останні роки в Південній Кореї щонайменше п'ять поп-зірок поклали на себе руки. Артисти, які ледь досягли 25-річного віку, страждали від депресії і не отримували належної допомоги. Більшість айдолів (так називають кумирів кей-попу) пов'язані кабальними умовами контрактів. Їм не можна заводити романтичні стосунки і погано виглядати на публіці. Деяким артистам заборонено навіть користуватися мобільним без нагляду менеджера.

Читайте також: Модель, яку в 13 років згвалтував режисер Роман Поланскі, дала інтерв'ю його дружині

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: