Колишню порноактрису та зірку серіалу «Ейфорія» спіймали на крадіжці дешевої блузки

Представник актриси її провину заперечує
фото з відкритих джерел

Акторку звинуватили у привласненні блузки вартістю 28 доларів

Актриса та колишня порнозірка Хлоя Черрі, відома за роль Фей у другому сезоні популярного серіалу «Ейфорія», потрапила на крадіжку одягу з магазину. Як повідомляє TMZ, її звинуватили у крадіжці блузки вартістю 28 доларів.

За даними видання, Черрі зайшла до роздягальні одного з магазинів, розташованого в торговому центрі Building Character, сховала блузку та пішла, не заплативши за річ. Те, що сталося, вдалося зафіксувати за допомогою системи відеоспостереження. При цьому за інші товари вона сплатила. Коли в справу втрутилася поліція, акторка повернула блузку до магазину.

Представник актриси її провину заперечує, він розповів журналістам свою версію події. За його словами, просто «відбулася плутанина через блузку, вартість якої не була списана з кредитної картки». Представник актриси додав, що магазин, який звинуватив актрису в крадіжці, хоче привернути до себе увагу «використовуючи ім'я зірки». Тим часом попереднє слухання у справі Черрі про крадіжку призначено на 1 березня.

До ролі в серіалі «Ейфорія» Хлоя Черрі знімалася в порно, проте після проекту вирішила залишити індустрію. За її словами, «порнозірки мають термін придатності».

Читайте також: Всі молитви наші тут. «Антитіла» презентували потужну військову прем'єру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: