Дочка Брюса Вілліса поділилася новими знімками з тяжкохворим батьком

Артист намагається вести активний спосіб життя та багато часу проводить із сім'єю та дочками
фото з відкритих джерел

Минулої весни сім'я актора виступила із заявою про те, що Брюс припиняє свою кар'єру

Одна з дочок голлівудського актора Брюса Вілліса, який залишив роботу в кіно через тяжку хворобу, опублікувала зворушливі знімки з актором.

Минулої весни сім'я актора виступила із заявою про те, що Брюс припиняє свою кар'єру через страшний діагноз – деменцію. Ось уже майже рік захворювання прогресує, однак актор не здається. Артист намагається вести активний спосіб життя та багато часу проводить із сім'єю та дочками.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от tallulah (@buuski)

В соцмережі одна зі спадкоємиць актора, 28-річна Таллула, поділилася кумедними фото з батьком. На ньому Вілліс з дочкою корчать гримаси та мило обіймають один одного. Слід зазначити, що Брюс виглядає молодцем.

Нещодавно стало відомо, що Брюс уперше стане дідусем. Його старша дочка від шлюбу з Демі Мур повідомила про вагітність. «Вступаю у свою нову еру гарячої чудової бабусі», – написала Мур у мережі, а фани надсилають їй привітання. «Люблю тебе, мамо», – відповіла дочка Румер у коментарях.

Раніше «Главком» писав, що напередодні новорічних свят Демі Мур поділилася сімейними знімками, на яких знята разом з екс-чоловіком Брюсом Віллісом, його нинішньою дружиною Еммою Хемінг Вілліс та всіма дочками.

Читайте також: Росіянка після поразки на «Міс Всесвіт 2022» поскакала купувати айфон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: