Фотограф скандальної фотосесії для Balenciaga розповів, як відбувалася зйомка

За словами Габріеле, спочатку він не побачив у проекті Balenciaga нічого поганого
фото з відкритих джерел

Для Галімберті це був перший досвід як фотографа модної реклами

Скандал довкола модного дому Balenciaga не вщухає. Нагаждаємо, бренд Balenciaga звинуватили у пропаганді педофілії через рекламну фотосесію, в якій діти позували з аксесуарами у стилі БДСМ. На одному зі знімків виявився судовий документ, який виправдовує дитячу порнографію. За словами італійського фотографа Габріеле Галімберті, через скандал він зазнав нападів у мережі і йому навіть почали загрожувати фізичною розправою.

«Мені шлють повідомлення на кшталт «Ми знаємо, де ти живеш», «Ми приїдемо, щоб убити тебе і твою родину», «Ми збираємося спалити твій дім», «Ти маєш накласти на себе руки, проклятий педофіл» та інші», – розповів фотограф.

За словами Габріеле, спочатку він не побачив у проекті Balenciaga нічого поганого, а наявність БДСМ-атрибутики пов'язав із панк-модою.

«Коли діти побачили ці сумки-іграшки, всі сказали їм, що вони панки. Про БДСМ не було й мови», – поділився Галімберті, додавши, що у фотосесії брали участь діти співробітників Balenciaga. Їхні батьки були присутні на зйомці.

Для Галімберті це був перший досвід як фотографа модної реклами. Він запевняє, що через це йому не довірили обрати ні тему кампанії, ні її стилістику, всі його кроки контролювалися брендом. Думкою Габріеле цікавилися хіба що в таких питаннях, як вибір кольору штор.

Спочатку були зроблені тестові знімки із манекеном замість дитини. Ці фотографії відправили «комусь до штаб-квартири». Через якийсь час прийшло схвалення, і тоді до студії запровадили дітей у супроводі батьків. Галімберті зазначив, що не знає, хто схвалив знімки. З креативним директором Balenciaga Демною Гвасалією він жодного разу не бачився і не розмовляв.

Раніше креативний директор Balenciaga опублікував у соцмережах відкритий лист, у якому вибачився за скандальний фотосет. Також «Главком» писав, що лице компанії – знаменита блогерка Кім Кардаш'ян прокоментувала скандальну фотосесію Balenciaga з дітьми: Вразили ці кадри.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: