Дружина речника Путіна не розуміє, чому її зневажає подруга з України

Навка є дружиною прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова
фото з відкритих джерел

Навка родом з України, народилася в Дніпропетровську

Дружина спікера Кремля Пєскова та олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка  пожалілася російським журналістам, що її найближча подруга з України не хоче з нею спілкуватися.

«У мене була дуже хороша близька подруга з України, ми росли разом. І дуже сумно, що зараз через політичну ситуацію ми перестали спілкуватися. Ці події розділили близьких, сім'ї, друзів, що дуже важко», – бідкається Навка, але чомусь мовчить, що рішення її знайома прийняла через те, що Росія вторглася на територію сусідньої держави з танками та ракетами.

Раніше «Главком» писав, що поки росіяни скаржаться, що ледь зводять кінці з кінцями, Тетяна Навка отримала 14,5 млн рублів з бюджету держави на показ мюзиклу на льоду у Луганську.

Телеграм-канали писали, що обгрунтування виділення таких коштів звучить як знущання: «показ мюзиклу на льоду мешканцям Луганська стане справді унікальною подією у культурному житті регіону – уявлення світового рівня, що базується на незабутніх образах героїв казки Пушкіна, сприятиме відновленню єдиного культурного та мовного простору». І додають, що поки «росйські раби дохнуть, як мухи, кремлівські патриції купаються в розкоші».

Нагадаємо, Навка є дружиною прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова. Вона родом з України, народилася в Дніпропетровську (нині – Дніпро). Нещодавно Навка потрапила до списку санкцій України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: