Монатик висміяв фейкову новину про «тусовку в Парижі» з Кошовим

Діма Монатик та Євген Кошовий сфотографувалися на площі у Харкові
фото з відкритих джерел

Монатик, Євген Кошовий та Дмитро Шуров дали концерт для дітей у Харкові

Музикант Дмитро Монатик з гумором прокоментував повідомлення про те, як його нібито «застали на тусовці» в Парижі разом із Євгеном Кошовим. Він опублікував відео в TikTok, в якому показав скрін твіту, в якому його звинувачують у тому, що «тусується у Парижі», поки в Україні немає світла. При цьому на фото зображені не українські артисти, а американські репери dj Khaled та Fat Joe.

@monatik.official 〽️ #ДивнаНіч #монатік #монатик #monatik #кошовий #ukraine #kharkiv #харків ♬ Дивна ніч - MONATIK

Співак також розповів, де зараз перебуває з Кошовим, й опублікував їхнє спільне фото з Харкова. Монатик, Євген Кошовий та Дмитро Шуров (Pianoбой) дали концерт для дітей, які приїхали до міста з деокупованих територій та проживають у гуртожитках. Про це розповів Монатик у своєму Інстаграм.

Раніше «Главком» писав, що виконавець Діма Монатик, якого війна застала із сім'єю в Іспанії, розповідав в одному з недавніх інтерв'ю, що не поїхав на фронт через свою родину: «Мене рвало на частини. Я багато вів дискусії з дружиною, тому що ми завжди обговорюємо всі питання. Я казав: Як це? Усі зараз воюють. Я мушу їхати». Але поряд були діти. І вона казала: А родина? А як нам бути? Як ти нас під час війни залишиш? Що нам робити? Я хотів, щоб і їм було добре і сам ламався на частини», – каже артист.

Не так давно артист повернувся до України, а дружина з синами – залишилися за кордоном. Час від часу артист бачиться з рідними рід час благодійних закордонних виступів. Зворушив своїх шанувальників на концерті в іспанському Мадриді. На сцену до виконавця після виступу вийшли сини зірки – Даня та Платон. Чуттєве відео з'явилося в Інстаграм Монатика.

Читайте також:

Зеленський у розмові з прем'єром Великої Британії пожартував про дружину: реакція Сунака

Дружина речника Путіна не розуміє, чому її зневажає подруга з України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: