Onuka несподівано заговорила про завершення карʼєри в шоубізнесі

Співачка біля свого будинку
фото з відкритих джерел

Наталія Жижченко зізналася, що не бачить майбутнього на великій сцені

Співачка Ната Жижченко, відома як Onuka, в інтерв’ю ЖВЛ несподівано заговорила про припинення сценічної кар'єри. Виконавиця каже, що після війни хоче залишити шоубізнес.

Наталія Жижченко зізналася, що не бачить майбутнього на великій сцені. Після перемоги України в війні з Росією артистка планує присвятити себе відновленню рідної Чернігівської області та різним етнічним проєктам.

Поки повномасштабна війна з російськими окупантами триває, співачка використовує свій талант та популярність задля благодійних зборів коштів, однак після перемоги України своє майбутнє вона бачить в іншій сфері діяльності.

Влітку співачка разом із чоловіком Євгеном Філатовим та сином Сашком, який з'явився на світ два роки тому, переїхала до Чернігова – рідного міста співачки. Сім'я музикантів оселилася в будинку дідуся Нати, якому вже понад сто років, а в Києві тепер бувають лише в справах. Співачка неодноразово розповідала, що хоча вона і киянка за місцем проживання, саме Чернігів – «це моє місто. Бо тут є мій дім».

Реставрацією будинку подружжя займалося рік. «Йому вже більше ста років. Він пережив дві світові війни. І вістоїть нині. Мій син буде п'ятим поколінням, яке виросте у ньому. Після війни я зроблю тут найкрутіший музей-лекторій. З творчими вечорами. Освітніми програмами. Безкоштовним входом. Це все буде, я знаю. Відчуваю. Зроблю все можливе», – розповідала співачка, коли Чернігів був оточений російськими загарбниками. Будинок роду співачки вистояв.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: