Настя Каменських дала перше інтерв’ю на тлі чуток про розлучення з Потапом

фото з відкритих джерел

В бесіді з журналістами співачка не словом не обмовилася про чоловіка

Співачка Настя Каменских дала перше інтерв’ю на тлі гучних розмов про те, що вона та її чоловік, продюсер Олексій Потапенко розлучаються. Виконавиця розповіла про свою неочікувану хворобу, через яку перенесла всеукраїнський тут та плани на материнство, онак ні одним словом не згадала про Потапа.

«По плану я готувалась до довгоочікуваного туру «Я – Україна», – розповідає співачка виданню Viva. – Готувалась, чекала зустрічі з глядачами. Але днями у мене знайшли новоутворення на зв’язках. Через нього мені довелось перенести п‘ять концертів. Лікарі сказали, що я можу втратити голос назавжди, якщо не буду дотримуватись рекомендацій. Тому зараз я лікуюсь, роблю все, що мені сказала фоніатр, з нетерпінням чекаю можливості вийти на сцену».

З приводу мрій стати мамою, про які співачку весь час запитують, вона каже таке: «Коли з'явиться дитина, коли зародиться нове життя – це особисте питання кожної сім'ї, і його мають вирішувати між собою тільки майбутні мама і тато. Аж ніяк не родичі, друзі, ті, хто любить роздавати поради на кшталт «Тобі пора вже, на що ти витрачаєш своє життя?». Це я не тільки про себе кажу, а і про різних жінок, бо багато чого чую і бачу. Ми всі різні, у кожного свій шлях, свій «таймінг» життя і важливих подій. Станеться, коли станеться»

«Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум навіть з поваги до майбутньої дитини. Нова душа приходить у цей світ тоді, коли вона це відчує. Дитина – це нова історія в житті кожної жінки. А для кожної історії є свій час. Тим українським жінкам, хто мене читає, я хочу сказати: довіряйте собі, ви як ніхто найкраще відчуєте, коли час вже настав, а головне, як мені здається, це ваша дитинка відчує, коли їй треба прийти у вашу долю», – додала Каменських.

Раніше «Главком» писав, що Настя Каменських офіційно розлучається з Потапом. Тим часом колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Дочка Ольги Сумської засвітилася в Москві на прийомі у довіреної особи Путіна

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: