Онучка секретаря РНБО Данілова розповіла, як на неї впливає відоме прізвище

фото з відкритих джерел

Марія Данилова каже, що з дідусем в неї складаються дуже теплі стосунки

15-річна співачка Маша Данілова у програмі «ЖВЛ» (телеканал 1+1) зізналася, як на її творчу кар'єру вплинуло ім'я відомого дідуся, секретаря РНБО України Олексія Данілова.

Марія не приховує, що інколи оточуючі прагнуть потоваришувати з нею заради меркантильних інтересів, тому Данілова часто приховує родинні звязки: «Я це дуже сильно відчуваю. У деяких моментах я бачу, коли люди дружать через свої якісь наміри. Але це дуже дивно, тому що треба цінувати людину як людину, а не тому що у неї такі родичі».

Дівчина каже, що з дідусем в неї складаються дуже теплі стосунки: «Він серйозна людина з гумором. Я його дуже поважаю та підтримую».

Маша Данілова – українська молода співачка, переможниця на міжнародному конкурсі фестивалю Sanremo Junior 2022, де отримала спеціальну премію Гран ПРІ «Кубок Миру» від комітету Юнісеф. Крім музичної кар’єри, Маша активно розвивається у блогінгу. Незважаючи на юний вік – 15 років, Марія робить підкасти, які користуються популярністю.

Раніше «Главком»  писав, що третій президент УКраїни Віктор Ющенко розповів, чому він мешкає від Києвом, а дружина – в столичній квартирі. «Десять років я живу під Києвом, у селі Безрадичі. Кожна собака знає, де моя хата. Ми мешкаємо своєю родиною, зі своїми дітьми. В мене в хаті завжди купа дітей. Я батько п'ятьох дітей. І скажу вам, що якби не отруєння, ми на п'ятох не зупинилися би. Почалася війна. Інтернет в селі не працює, в мене п'ятикіловатний генератор. Будинок обігріває котел на дровах – зябко. У Каті через день – конференції, вона буз інтернету – ніяк. Софійка закінчила університет, приїхала. Мала навчатися далі, однак взяла академвідпустку, мотивуючи тим, що повинна зараз бути у своїй країні. Працює з десятками компаній – теж потрібен інтернет. І вони переїхали в київську квартиру», – пояснив роздільне проживання з сім'єю експрезидент. 

Також «Главком» писав, що Віктор Ющенко вперше розповів про наймолодшого сина, який вчиться за кордоном.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: