92-річний мільярдер Мердок скасував весілля з капеланом поліції: дивна причина

фото з відкритих джерел

Цей шлюб мав бути для Мердока п'ятим

92-річний  медіамагнат і голова Fox Corporation Руперт Мердок, який нещодавно оголосив про заручини, скасував весілля із 66-річною обраницею. Про це пише Daily Mail.

У публікації зазначають, що рішення розірвати заручини було взаємним, а причиною стало небажання нареченої миритися з публічністю. За словами співрозмовників видання, 66-річна обраниця Мердока не любить надмірної уваги до свого життя.

Менш ніж рік тому мільярдер розлучився з четвертою дружиною Джеррі Холл. Два тижні тому бізнесмен офіційно зробив пропозицію колишньому капелану поліції Енн Леслі Сміт, вдові відомого американського кантрі-співака та телеведучого Честера Сміта. Заручини відбулися 14 березня у Нью-Йорку. Мердок подарував обраниці обручку з діамантом.

Пара познайомилася у Лос-Анджелесі у 2022 році, коли Сміт у компанії інших гостей відвідувала виноградник Мердока: «Минулого року, коли на моєму винограднику було 200 людей, я зустрів її, і ми трохи поговорили. За два тижні я подзвонив їй».

Цей шлюб мав бути для Мердока п'ятим. З останньою дружиною, моделлю Джеррі Холл, він прожив разом шість років. Ініціатором розлучення став Руперт, а Джеррі важко прийняла його рішення, а також натякнула, що в їхньому розриві винні діти бізнесмена, які претендують на спадщину.

Руперт Мердок є одним із найбагатших людей планети – його статки оцінюються в 17,7 млрд доларів. Він володіє популярними новинними медіа: New York Post, Wall Street Journal, The Sun, книжковим видавництвом Harper Collins, а також є головою Fox Corporation – медіакомпанією, яка контролює Fox Broadcasting, Fox Sports, Fox Business та Fox News.

Читайте також: Софія Ротару розпродує мільйонну нерухомість у Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: