Зірка серіалу «Ходячі мерці» зізналася, як наважилася народити першу дитину в 42 роки

Акторка з коханим та дочкою
фото з відкритих джерел

Діана Крюгер зізналася, що спочатку зовсім не планувала мати дітей

Голлівудська акторка Діана Крюгер у подкасті Divorced Not Dead («Розведений, не помер») розповіла про те, як дійшла рішення стати матір'ю після 40 років.

Акторка зізналася, що спочатку зовсім не планувала мати дітей, але її погляди змінилися, коли їй було вже далеко за тридцять. «Не знаю, можливо, це те, про що говорять люди, що «годинник цокає», і одного разу ти це усвідомлюєш. Починаєш думати, навіщо ти все це робиш і куди поспішаєш, намагаючись заробити грошей і жити на повну котушку. Чи варте воно того?»

На той момент Діана вже була у розлученні зі своїм чоловіком Гійомом Кане, але полягала в інших відносинах. Вона намагалася завагітніти від того чоловіка (ймовірно, йдеться про актора Джошуа Джексона – ред.), але нічого не вийшло, а незабаром і роману настав кінець. Тоді Крюгер стала всерйоз замислюватися про те, щоб стати одинокою матір'ю.

«Я подумала: Знаєте, що? Можливо, самій мені буде навіть простіше». Не потрібно питати нічий дозвіл, вирішуючи, яку освіту даватимеш дитині або де житимеш з нею. Ти сам собі господар», – поділилася актриса.

Однак у період, коли Діана вивчала альтернативні способи стати мамою, вона почала зустрічатися з Норманом Рідусом. А у 2018 році, коли Крюгеру було 42 роки, у пари народилася дочка Нова Теннессі, і це сталося фактично «само собою»: «Так просто сталося. Нова з'явилася, коли я найменше на неї чекала і коли найбільше на світі її потребувала. Вона стала найкращим, що трапилося в моєму, у нашому житті».

Зараз Крюгер та Рідус продовжують зустрічатися та разом виховувати дівчинку. Минулого року преса повідомила про те, що пара побралася.

Читайте також: Колишні конкуренти The Beatles і Rolling Stones пишуть спільний альбом: вперше за 60 років

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: