Барбара Брильська гнівно звернулася до росіян: Жити в цьому г#вні не можна

фото з відкритих джерел

Акторка зізналася, що коли прилітала в Росію, їй було страшно виходити з літака

Польська акторка Барбара Брильська, яка відома за фільмом «Іронія долі» знову виступила з резонансною заявою. У розмові з виданням «Абзац» артистка висловилася про злидні, в яких живуть жителі Росії.

«Прості люди в Росії страждають від людей, які не можуть поділити владу, яка тремтить за свої гроші. Росіяни повинні зрозуміти, що жити в цьому г#вні, в якому вони живуть, не можна», – сказала актриса у розмові з журналістами.

Вона зазначила, що жити добре в Росії можна лише у двох містах: Москві та Санкт-Петербурзі. «Інший народ подивіться, як живе... Омськ, Новосибірськ... Ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь убогість, там неможливо жити», – зазначає вона.

Раніше «Главком» писав, що Брильська висловилася на підтримку колеги Лії Ахеджакової: через політичну позицію актрису звільнили з театру «Современник», де та пропрацювала майже 50 років. Брильська порадила Ахеджаковій залишити країну. За її словами, «прокляті Богом люди» не дадуть їй життя.

Слова Барбари про росіян викликали великий резонанс в Росії. Так, у Держдумі навіть запропонували за допомогою сучасних технологій стерти обличчя Барбари Брильські із фільму «Іронія долі».

Читайте також: Зірка «Гри престолів» Джек Глісон вже в Києві: перше фото знаменитості

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: